Velg side:

Lyngshestlandet eies og drives av Birgit Dorothea Nielsen og Geirmund Vik. Lyngshestlandet vil være igangsettere og bidragsytere i prosjekter for bevaring og utvikling av lyngshesten. Lyngshestlandet vil prioritere prosjekter med utgangspunkt i hesterasens geografiske, kulturelle og historiske tilknytning til Troms og spesielt Nord-Troms. Prosjektene må være i tråd med oppdatert kunnskap.

Lyngshestlandet kan også tilby kortere turer med lyngshest, gardsbesøk og enkelte aktiviteter med hesterasen, med utgangspunkt i garden vår Dalvesia i Nord-Troms. Der driver vi også et lite oppdrett under navnet Stall Reisa.

God jul og godt nytt år til våre samarbeidsparter …

Vi ser tilbake på et begivenhetsrikt år hvor tildeling av Kongens Fortjenestemedalje og utstillinga Lyngshestfortellinger på Nord-Troms Museum som to store høydepunkter!

Les mer

Artikkel i Nationen

Flott artikkel i Nationen om Geirmund og fortjenestemedaljen hvor både museumsutstilling og lyngshest som bidrag til trivsel og bolyst er nevnt.

Les mer

Museumsutstilling

Utstillingsåpning Lyngshestfortellinger med Nord-Troms museum på Halti 1. oktober - en stor dag!

Les mer

Reisaskeid 2016

Vi hadde en trivelig lørdag med Reisaskeid. Vi fikk tilogmed med hjem den gjæve tittelen Reisaskeidmester senior: Reisa Rein sørga for det!

Les mer

Váhkar og Alddagas avler bra

Avkom etter Váhkar og Álddagas har gjort det godt på utstillingene i år

Les mer

Status for de nasjonale hesterasene

Endelig presenterer Norsk hestesenter en faglig oppsummering av situasjonen for de nasjonale hesterasene

Les mer

 
 Geirmund Vik og Birgit D. Nielsen, Flatvoll, 9151 Storslett   Tlf. 777 65 504/918 91 578   post@lyngshestlandet.no
Webdesign: Bjerkli Bilde&Design  Nettløsning: Jørn Holm